Nieuwe tv-zender voor eventorganisatoren

Maandag 16 april 2012 — Primeur! Organisatoren en opdrachtgevers van evenementen, houd jullie klaar: binnen enkele weken hebben jullie je eigen online tv-zender! Prangende interviews, boeiende reportages over actuele topics en trends en het laatste eventnieuws gebracht in korte, hapklare afleveringen.

eventplanner.TV, dat is de naam die de nieuwe zender meekrijgt. Het is een initiatief van het populaire online vakblad voor opdrachtgevers van evenementen - eventplanner.be /.nl - en brengt televisie over de snel evoluerende evenementenbranche rechtstreeks op je computer, iPad, smartphone, ... Hapklaar en helemaal op maat van organisatoren en opdrachtgevers van evenementen.

Wat mag je verwachten?
Geen traditionele eventverslagen. Dat is immers niet onze core-business. Wel prangende interviews met opiniemakers uit het evenementenvak, boeiende reportages over actuele topics, de meest populaire trends en het laatste nieuws. Maar we ontdekken ook nieuwe locaties, event-gadgets & technologie, spectaculaire activiteiten en de nieuwste eventconcepten. eventplanner.TV is informatief en deelt kennis over de meest effectieve tak in marketing: evenementen. Alles wordt gebracht in korte, hapklare afleveringen zodat je in een mum van tijd helemaal mee bent.

Nog voor de zomermaanden blikken we de eerste pilootaflevering in én sturen we ze de ether in. Wil je op de eerste rij zitten en niets missen? Schrijf je dan als de bliksem in op onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte!

Dromen en sterke ambities
"Na de lancering van onze gloednieuwe website naar aanleiding van het 10-jarig bestaan van eventplanner.be /.nl rollen we onze ambities verder uit. Een droom wordt werkelijkheid. We maken tv! We investeren opnieuw om de evenementensite bij uitstek, onze lezers én adverteerders van een pole position voor de komende jaren te verzekeren", aldus Kevin Van der Straeten, oprichter en Managing Director van eventplanner.be /.nl.