Nieuwe geluidsnormen glashelder uitgelegd

Maandag 10 december 2012 — Organiseer je vanaf 1 januari een feest, evenement of festival? Dan moet je de nieuwe geluidsnormen respecteren. Heel wat organisatoren, locatieverantwoordelijken, uitbaters, verenigingen en zelfs privé-personen zijn zich niet of onvoldoende bewust van de impact van de Wet Schauvliege op hun feest of evenement.

 

Op eventplanner.tv legt advocaat Bram Vandromme glashelder uit wat de nieuwe geluidsnormen concreet betekenen voor jouw event. Je komt te weten waar je als organisator rekening mee moet houden en welke verantwoordelijkheden je draagt.

 

Bekijk de aflevering nu: http://www.eventplanner.be/tv/28_opgepast-nieuwe-geluidsnormen.htmlWil je de video op je eigen website plaatsen? Dat kan! Gebruik daarvoor deze embed code:
<iframe allowFullScreen allowTransparency="true" class="video-player" frameborder="0" height="432" id="vzvd-1126664" mozallowfullscreen name="vzvd-1126664" src="http://video.eventplanner.tv/1126664/player" title="video player" type="text/html" webkitAllowFullScreen width="768"></iframe>


Normaal sturen we geen persberichten over onze afleveringen, maar we merken dat deze topic onvoldoende leeft, ondanks zijn grote impact en de snel naderende deadline. Deze aflevering is dan ook onmisbaar voor een breed publiek dat van ver of dichtbij te maken heeft met de organisatie van een event. De uitzending geeft op een zeer toegankelijke en praktische manier inzicht in de complexe materie.