Nieuwe bijbel voor eventplanners

Woensdag 10 juli 2013 — Hoe organiseer je een geslaagd evenement? Dat ontdek je in het nieuwe boek EVENTS2 van Kevin Van der Straeten.

 

Bij de organisatie van feesten en evenementen komt heel wat kijken. Zelfs bij de meest ervaren organisatoren loopt het nog wel eens goed fout. Het boek EVENTS2 zit dan ook boordevol praktische tips en handige checklists die je helpen om niets over het hoofd te zien, met oog voor de kleinste details.

Deze volledig vernieuwde editie is dikker dan ooit en bevat volledig nieuwe topics die je als organisator niet mag missen! Denk aan 'groene events', 'hybride events', ... Maar ook ROI, evenementenlogistiek, marketing, veiligheid en creatieve business modellen komen uitgebreid aan bod. Alle andere hoofdstukken werden volledig herzien en kregen een update.

EVENTS² is een complete leidraad voor alle aspecten die bij de organisatie van evenementen, congressen en feesten komen kijken: van de voorbereiding tot het evenement zelf en de evaluatie achteraf. Het boek zit boordevol praktische tips en handige checklists voor zowel zakelijke events als privé feesten.

EVENTS² helpt je om niets over het hoofd te zien en helpt oog te houden voor de kleinste details. Het boek houdt de vinger aan de pols bij de nieuwste trends in de eventsector. EVENTS² kwam tot stand met medewerking van tientallen professionals uit de eventsector en docenten eventmanagement.

Je kan het boek EVENTS2 online bestellen via www.eventplanner.be/shop/boek-EVENTS.php of kopen in je favoriete boekhandel.

 

Voor de redactie
De auteur is beschikbaar voor interviews. In overleg kunnen ook tips uit het boek gepubliceerd worden en ook lezersacties met een leuke korting op het boek behoren tot de mogelijkheden. Journalisten die een artikel over het boek willen schrijven kunnen op eenvoudig verzoek een gratis digitale versie van het boek verkrijgen.

 

Over de auteur
Kevin Van der Straeten is oprichter en managing director van het online vakblad eventplanner.be /.nl. Sinds de start in 2002 groeide de portaalsite uit tot dé online referentie voor opdrachtgevers en organisatoren van (bedrijfs)evenementen in België en Nederland. Kevin is presentator bij eventplanner.tv, hét online tv-kanaal voor de evenementenindustrie.

Kevin Van der Straeten begon zijn carrière als eventmanager en startte al snel een eigen evenementenbureau op. Hij heeft tal van (inter)nationale evenementen op zijn palmares staan.